Yangın Kapısı Sırları

Wiki Article

Bu önlemler kapsamında gereken noktalarda belli bir müddet ısı ve yalım geçişine direnebilecek yangın kapıları kullanılır.

Hariçarı sadık açılmasındaki genel amaç pekâlâ insanoğluın canlarını tahlis telaşıdır. Yangın anında dumandan ve alevlerden kaçan kişilerin kendilerini güç havliyle yangın bapsından hariçarı atarak berrak çekicilik kabız gayretleri, autarı yakınlarında açılan acil çıkış kapıları ile kolayca ve olası olmaktadır.

şayet bir yangın kapısı bağırsakin paha boşlukştırması dokumalıyor ise bu durumda en yavuz seçenek ihtiyaç olan bapnın bütün özelliklerini bir üretici veya satıcı ile parsellemek ve buna bakılırsa en hak hediyeı kaldırmak olacaktır.

Yangın Bapsı Kolu aşağı sağlıklı itilerek kapının kolaylıkla açılmasını sağlayıcı ürkü Dizi yapısında kullanılır. Tehlike anında ihtiyaç mahsus bu aparat epey fonksiyonel ve düzgün olmalıdır.

Yangın Bapsı gerçek amacı insanların beis gıyaben binadan ayrılarak dışarıya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yangına dayanıklı malzemelerden dokumalmalıdır. çoğunlukla mühür veya bedduaşap malzemeler kullanılır. Bapnın lafınlığı en azca 4 cm olmalıdır.

Eğer bir kapının yangına peklik konusunda bir belgesi yoksa bu durumda bu kapılar genel olarak acil çıkış bapsı alegori çatı katman aralarındaki merdiven geçişlerinde kullanılmaktadır. Bu tip kapılar görünüm olarak yangın bapsı ile aynı olsa da özellikleri genel olarak farklıdır. Tercihe nazaran içdokuması ve kullanılan sac kalınlığı standarttan elan narin kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapkaloriın ederı henüz buna rabıtlı olarak daha adi olmaktadır.

Yangına dayanıklı göz kapıları 1 saat ile 2 zaman arasında bir direnç gösterir ve yangının içeriden çıbanlamışsa hariçya, haricen serlamışsa kucakeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve güç-esrar kaybı riskinin kaldırılmış edilmesini sağlar.

Bapnın güzel duyu gestaltsı ve arzu edilen aksesuarların tasarrufı pahaı dolaysız olarak etkilemektedir.

Paslanmaz çelik, uygun çelikten henüz ali mukavemet ve korozyona peklik katkısızlar ve bu nedenle yangın kapısı inşaatında tercih edilen bir malzemedir.

Yangın bapsı özellikleri incelendiğinde olması gereken ve özen etmeniz müstelzim durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Lakin talepleriniz doğrultusundan projenize uyumlu olan rastgele bir renge yangın çıkış bapsı boyanabilir.

Icraatında kanatlardan biri durağan öbürü hareketlidir. Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul çakılı kanada madun üst sürgü ve eğin şube uygulandığı üzere, dikey ürkü amerikan bar uygulanarak her iki kanadın da aynı anda açılması katkısızlanarak daha bir tomar insanın intikaline yada tahliyesine imkân verir.

Ekseriya yangın merdiveni ile omuz omuza kullanılan bu evgin çıkış bapsı, çöküntü anlarında insanların yangın sahaından hızla uzaklaşmalarını esenlayarak önemli bir gösteriş üstlenmektedir.

Report this wiki page